Hängslen

Snart är det äntligen dags för Syfestival i Älvsjö igen. Både jag och Teres har ju varit med några gånger nu så viss rutin börjar man väl få. Men oj vad skönt det känns att vara två den här gången med alla förberedelser. Oaffen har ju flyttat runt lite på mässa och testat lite olika monterplatser i varierande storlek medans Delatezz haft samma plats varje gång i Älvsjö. I år står vi tillsammans på Delatezz plats. Mittemot oss hittar ni Bodil från B,Wear.

Vi hade montern mitt emot Bodil på Dalarna Syfestival helgen som var och hade gott om tid att botanisera i hennes sortiment av resårer och annat material för att sy underkläder. Köpte några meter av hennes resårer för att testa sy hängslen med tillbehör från Oaffen.

Insåg dock tyvärr att tiden att sy hängselna inte riktigt finns innan Syfestivalen. Lyckligtvis har jag en vän som är riktigt duktig på att sy som hade tid att hjälpa mig.

image

image

Under Syfestivalen kommer det finnas färdiga set med 3 clips, rygglappen och reglerspännen för er som vill sy era egna hängslen. Resåren hittar ni som sagt i montern mittemot ☺

Hoppas vi ses i Älvsjö!

/Jenny

Lämna en kommentar